Hirdetés feladása

Távir. Autopilot vitorlásra

Alap adatok

159.000

HUF

himarkk2@gmail.com

+36 (20) 9629-369

Leírás


Leírás:

A kormánykaros rúdpilotok a legnépszerűbb hajós autopilotok, Megbízhatók, könnyen használhatók. Ennek a verziónak a nagy előnye, hogy 2 db távirányítóval van ellátva, ezzel a legnagyobb szabadságot biztosítva a kapitánynak.. Segítségével a rendszer, bárhonnan irányítható a hajóról akár 30m távolságból is. A pilot a kormánylapát utána állításával folyamatosan a beállított irányban tartja hajóját, kiküszöbölve a víz, vagy a szél eltérítő erejét, miközben Ön, felszabadulva a sok órás kormányzástól, gondtalanul élvezheti a hajózás egyéb örömeit. Az irány és egyéb funkciók menet közban szabadon állítható a készülék keypadján, vagy a távirányítókkal a hajó bármely részéről.
Az Autotrack funkció segítségével nyugodtan kezelheti a köteleket, miközben az autopilot programozottan csapást vált. Az AutoSeastate funkció pedig intelligensen kurzuson tartja a hajót, energiát spórolva önnek.
Akár önmagában használja, akár valamely Seatalk/NMEA GPS rendszer részeként, a könnyen leolvasható LCD és a 6 pontos kezelőszerv biztosítja a biztonságos és könnyű használatot.

Raymarine ST1000+ 2db távirányítóval
Kompakt robotpilóta 3000 kg összsúlyú hajókig 
Ideális hajóméret: 8,3 méterig, maximális hajóméret: 9,5 méter 
Aktuális útirány/előírt útirány, útpont, autotackolás, szélre kormányzás (kompatibilis szélmérő szükséges) 
SeaTalk és NMEA0183 hálózat 
Backlit LCD háttérvilágított kijelző
2db Távirányító
Áramfelvétel: 40 mA (készenléti: 0,5-1,5 A (Auto) 
Tolóerő: 57 kg 
Teljes fordulási idő: 8 másodperc 
12V-os hálózat 
Méretek: 45 x 7,3 x 9,5 cm 
Súly: 1,53 kg 

video:
https://www.youtube.com/watch?v=Toa9KDgEWfc

Képek